Bij La Cabane en Voyage kan je geboortekaartjes bestellen uit de collectie of een persoonlijk ontwerp op maat.
 
 

Hoe Bestel je een geboortekaartje?

1. Kies je geboortekaartje

 Hierboven zie je de ontwerpen die je kan bestellen bij La Cabane en Voyage. Daarnaast bied ik ook kaartjes op maat aan. Je kan kiezen tussen een unieke pentekening of het luxe pakket, bestaande uit een schilderijtje waarvan je zelfs het origineel mee krijgt in een mooi kadertje.  Kies je favoriete ontwerp en eventuele extra's zoals stempels, stickers, buttons, magneten en labels en neem contact door deze vragenlijst in de vullen.

2. Betaalwijze

Nadat ik alle nodige info heb ontvangen, maak ik een factuur op. Je kan betalen via overschrijving of Paypal. Na ontvangst van de betaling begin ik zo snel mogelijk aan jullie kaartje.

3. Digitale proefkaart

Binnen enkele werkdagen ontvang je een digitale proef. Je kan nu aanpassingen doorgeven, als dat nodig is. Daarna maak ik het kaartje klaar voor de druk, zodat op het laatste moment enkel nog datum, lengte, gewicht (en evt. geboorte-uur) moeten worden ingevuld.
Een gedrukte proefkaart kan ook, op aanvraag.

4. Formaat

Alle kaartjes worden op mat papier (250 gr) gedrukt op A6 postkaartformaat (105mm x 148mm). Dit past in een gewone enveloppe en heeft dus ook maar één postzegel nodig. Als jullie graag een dubbele kaart of ander formaat hebben, laat dat zeker op tijd weten.

5. Geboren!

Wanneer je kindje geboren is sturen jullie mij een sms (+32 498 60 19 31) met alle informatie en ik stuur het kaartje zo snel mogelijk naar de drukker. De levertijd hangt af van het tijdstip van geboorte. Als jullie kindje s'nachts of in de voormiddag geboren word, kan het de dag zelf nog gedrukt worden. Als jullie kindje in het weekend geboren wordt, wordt het maandag gedrukt. 

6. Verzending

Als de kaartjes klaar zijn, laat ik je weten wanneer je pakket verzonden wordt. Verzending is gratis binnen België. Je kan het pakket ook zelf ophalen in Boechout (Antwerpen). Dat is nog sneller.


Prijzen Geboortekaartjes

Inbegrepen in de prijs*

+ BTW

+ Opmaak en verbeterronde(s)

+ Digitale proef

+ Bijpassend aantal enveloppen

+ Drukkosten

+ Verzending binnen België

 

*Pentekeningen en schilderijtjes krijgen gratis drie correctierondes, drie digitale proefdrukken en één papieren proefdruk.


Contactformulier

Vul vrijblijvend in wat je voorlopig in gedachten hebt en ik neem contact met je op.

Extra's

Nog vragen, opmerkingen of suggesties, neem gerust contact op.