Kussens!

Vorig jaar rond de kerstperiode ontdekte ik een heel leuk winkeltje in Hasselt (Emily Puck) waar je een hele poos kon rondsnuffelen tussen de prachtige vintage-geïnspireerde kerstballen, mooie stofjes, lintjes en oneindig veel meer hebbedingetjes.

Maar met mijn niet zo gevulde portemonnee heb ik me moeten beheersen en heb ik mezelf toen een lapje van deze prachtige kinderstof gegund. De print deed me onmiddellijk denken aan van die heerlijke, ouderwetse kinderprentenboeken en met mijn nostalgische ziel zag ik er al meteen prachtige retro-kussens voor de kinderkamer uit ontstaan. Wat schuiven en puzzelen met mijn andere stofjes om voor elk plaatje de perfecte achtergrond te vinden en... Tadaa: deze vrolijke meisjes-meisjeskussens en stoere jongenskussens waren een feit.

Oooh, ik wou dat ik weer een klein meisje was!