Hoe Bestel je een geboortekaartje?

 
Takje nog kleiner.jpg
 

1. Kies je geboortekaartje

 Je kan kiezen uit de bestaande concepten van La Cabane en Voyage. Daarnaast bied ik ook kaartjes op maat aan. Je kan kiezen tussen een unieke pentekening of het luxe pakket, bestaande uit een schilderijtje waarvan je zelfs het origineel mee krijgt in een mooi kadertje.  Kies je favoriete ontwerp en eventuele extra's zoals stempels, stickers, buttons, magneten en labels en neem contact door deze vragenlijst in de vullen.

2. Betaalwijze

Nadat ik alle nodige info heb ontvangen, maak ik een factuur op. Je kan betalen via overschrijving of Paypal. Na ontvangst van de betaling begin ik zo snel mogelijk aan jullie kaartje. Indien jullie nog niet helemaal zeker zijn van de aantallen die jullie wensen te bestellen, kunnen we ook werken met een voorschot (€100) zodat jullie rustig de tijd hebben om alles te berekenen.

3. Digitale proefkaart

Eerst ontvang je een digitale proef. Je kan nu aanpassingen doorgeven, als dat nodig is. Daarna maak ik het kaartje klaar voor de druk, zodat op het laatste moment enkel nog datum, lengte, gewicht (en evt. geboorte-uur) moeten worden ingevuld.
Een gedrukte proefkaart is inbegrepen voor Pentekeningen en Schilderijen voor de collectie kan je er één bestellen voor €5.

4. Formaat

Alle kaartjes worden standaard op mat papier (250 gr) gedrukt op A6 postkaart formaat (105mm x 148mm). Dit past in een gewone enveloppe en heeft dus ook maar één postzegel nodig. Als jullie graag een dubbele kaart of ander formaat hebben, laat dat zeker op tijd weten. Als je iets specialers zoekt raad ik een kaartje op Multiloft papier aan, dit is een dikker, karton-achtig papier dat een chique uitstraling heeft. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

5. Geboren!

Wanneer je kindje geboren is sturen jullie mij een sms (+32 498 60 19 31) met alle informatie en ik stuur het kaartje zo snel mogelijk naar de drukker. Let op! Stuur zo duidelijk mogelijk de datum waarop je kindje geboren is door! Dus niet: gisteren of vanmorgen is ... geboren, maar op 25/01/2019 is ... geboren. 
De levertijd hangt af van het tijdstip van geboorte. Als jullie kindje s'nachts of in de voormiddag geboren wordt, kan het de dag zelf nog gedrukt worden. Als jullie kindje in het weekend geboren wordt, wordt het kaartje maandag gedrukt. 

6. Verzending

Als de kaartjes klaar zijn, kan je je pakket komen ophalen in Emblem (bij Antwerpen) of je pakket wordt zo snel mogelijk verzonden . Geboortekaartjes uit de collectie en pentekeningen en schilderijen krijgen één gratis verzending binnen België, als u de enveloppen en eventuele extra's op voorhand wenst te ontvangen, wordt deze extra verzendkost mee aangerekend.

prijslijst 2019.jpg

Contactformulier

Vul vrijblijvend in wat je voorlopig in gedachten hebt en ik neem contact met je op.

Extra's

Nog vragen, opmerkingen of suggesties, neem gerust contact op.