La Cabane verdwaald in cyberland

Ik moet bekennen dat ik niet echt in het bezit ben vangeweldige computer-skills. De tijd dat ik onder mijn bureau wegdook omdat ik dacht dat het machien ging ontploffen als ik op een verkeerd knopje had gedrukt is gelukkig voorbij, maar aan het tempo van de opeenvolging van mijn blogposts valt te merken dat de productie van mijn spullen en het tijdstip dat ze online geplaatst worden niet bepaald evenredig verloopt. Met andere woorden: ik ben veel handiger in het besturen van een naaimachien dan in het wegwijs raken op een computer. Daar moet verandering in komen!

Gelukkig ben ik in het bezit van een fantastisch lief dat mij af en toe een spreekwoordelijke trap onder de kont geeft en zelfs bereid is om me als het nodig is (en geloof mij: het is nodig!) van a tot z te begeleiden om wat vaker eens iets op mijn blog te zwieren.

Bij deze: er is een reeks nieuwe foto’s op komst, getrokken door mijn witte prins zonder paard (hij is redelijk bleek en heeft nog nooit op een paard gezeten, maar het is wél een prins!). En allez, nu we dan toch bezig zijn ook even reclame maken voor zijn business:  iedereen die een goede fotograaf zoekt is bij deze jongens aan het goede adres.