You must believe in spring

Bill Evans zei het al en ik blijf erin geloven tot de bloesems aan de bomen bloeien en er kleine konijntjes worden geboren...ooit wordt het weer lente!

Ik ben bezig met het maken van lente spulletjes en één ding is zeker: konijntjes zullen er volop in aanwezig zijn. Zij zijn voor mij het ultieme lente-symbool, maar niet alleen voor de lente want ik hou al zo lang ik mij kan herinneren van kleine konijntjes. Het is niet voor niets dat mijn moeder me vroeger 'konijn' noemde en hoewel mijn collectie levende exemplaren (op een bepaald moment had ik er 30!) intussen is vervangen door iets minder zachte exemplaren zoals kitchbeeldjes die ik omtover in speldenkussens, naaizakjes met konijntjes op, etc... blijf ik steeds verlangen naar zo'n echt levend pluizig balletje in mijn handen.