Oh boy, what a year!

2O13 was an incredible busy year for us... / 2013 was een zeer druk jaar voor de famillie Vandebeerputte (mijn achternaam is Vandeputte, de zijne Debeer, a match made in heaven dus)...

 

An early pregnancy at the beginning of the year. / Een prille zwangerschap in het voorjaar.

A Pop Up Shop in spring. / Een Pop Up winkel in de lente.

A selfmade wedding in the summertime. (Later on I will give a more detailed feature about this.) / Een volledig zelf in elkaar geknutseld huwelijk in de zomer. (Hierover zal ik later nog eens een uitgebreide blogpost schrijven.)

And a baby in the fall. / En een baby in de herfst.

In the wintertime I was kept very busy taking care of our little bear. When I was pregnant I had visions about me drawing and sewing with a cozy babbling baby on a blanket by my side. But most things in life don't follow your expectations, our little one seemed to be higly demanding and very active (especially at nighttime), so working on my Cabane wasn't an option until now. Slowly but surely I've been making some new drawings, most of the time combined with a sleeping baby on my lap. It's quite a challenge I must say. / In de winter had ik mijn handen vol aan onze kleine beer. Toen ik zwanger was had ik dromerige fantasiën over hoe ik zou zitten werken in mijn atelier met een rozige baby aan mijn zijde, die zichzelf hele dagen bezig zou houden met gezellig wat liggen brabbelen en met zijn voetjes spelen. Niets was echter minder waar, ons mannetje bleek zeer veel aandacht te vragen en is ook nog eens een echte nachtbraker, geen goede combinatie om veel werk te verzetten dus... Maar tegenwoordig kan ik er al heel soms eens een momentje voor mijzelf tussenkrijgen waarin ik dan probeer om nog eens een potlood een papier op te pakken -niet zelden terwijl er een slapend baby'tje op mijn schoot ligt- het blijft een hele uitdaging.

_DSF1596.JPG