La Cabane en Limonsoda

Van  teen komt tander, zo werkt dat in de wereld en dat is leuk. Een woordje uitleg: met kerst versierde ik een grote boom in de boekenwinkel 't stad leest en toen is daar een styliste langs gekomen die heel enthousiast was over de boom en vooral over de versieringen van La cabane en voyage die er in hingen. Zij vroeg mij om samen met haar een etalage van een kinderschoenenwinkel in te richten en ze gaf me carte blanche om een paar spullen in lente-sfeer te ontwerpen. Ik zat toen al tot over mijn oren in de konijnen, dus dat was geen probleem, een konijn meer of minder kon er nog wel bij.

Ik had al een konijnen mobile gemaakt (zie vorige post) en was op zoek naar een origineel idee om dit aan te vullen. Omdat het voor kindjes moest zijn leek het mij wel leuk om terug te grijpen naar een typisch soort speelgoed uit mijn jeugd: een blokkenpuzzel. Dat was makkelijker gedacht dan gedaan, omdat de tekening precies moet passen, maar het is gelukt! Kijk maar.

Aan de achterkanten van de blokken zitten kleine konijntjes. En ze gaan allemaal samen in een mooie grote zak.

En dus toog ik deze week naar Antwerpen om samen met deze geweldig symphatieke dame, Henny Waalwijk genaamd,  het schattige etalageraam van de kinderschoenenwinkel Limonsoda te voorzien van een flinke portie konijn. Dat is het handige van konijnen, je zet er twee samen en voor je het weet heb je er wel twintig! Het feit dat het dat het etalageraam  in de Wilde Zee nu vol met kleine konijntjes zit komt dus maar deels door mij...

               

De konijntjes kregen hun eigen originele konijnenflat. En de schoentjes passen er wondermooi bij.

Op alle details zijn gelet, de witte confetti past perfect bij het witte pomponstaartje.

Al doet de grote zak mischien een beetje denken aan de zak van sinterklaas, dat is 'ie niet, het is de zak van de paashaas.

En zo ziet het geheel er uit, een mooie witte basis, waarin de vrolijke lentekleurtjes uitstekend tot hun recht komen.

De prachtige foto's zijn wederom gemaakt door mijn liefste lief, die multi inzetbaar is voor allerlei fotografische taken en waarvan ik dankbaar en gretig gebruikmaak.