Jacqueline Magazine

Een tijdje geleden werd ik geïnterviewd door de zeer symphatieke Catherine van Jacqueline Magazine. We hadden een gezellige babbel over inspiratie, creativiteit, naaien en slecht afgewerkte naden. Het is een zonnig verslag geworden dat perfect de sfeer van die prachtige lentedag weerspiegelt, ik kan me nu al niet meer voorstellen dat we al dagen hebben gehad waarin je in je zomerjurkje en zonnebril in de tuin kon zitten, maar dit interview is daarvan getuige. Ik ben er heel content mee, het is zeer La cabane en voyage geworden, kortom zeer ik (een beetje ego-streelderij mag van tijd tot tijd, mijn meditatie oefeningen brengen dat wel weer in balans)

“Mijn inspiratie komt meestal heel spontaan. Soms heb ik bijvoorbeeld zin om konijnen te tekenen, dus doe ik iets met konijnen."

Om meer te weten te komen over wat ik zoal met konijnen doe: surf allen gezwind naar Jacqueline Magazine en lees over de sfeer van weleer.