Onze mini stay-at home-vakantie is gedaan, weer aan het werk ermee. Waar ben ik toch allemaal mee bezig tegenwoordig? Goeie vraag. Alles door elkaar eigenlijk. Ik heb de banner voor mijn Etsy vintage shop ontworpen en mijn allerliefste heeft hem vakkundig bijeen ge-photoshopt. Nu kunnen de konijnen en het servies en al het ander leuks dat ik verzameld heb ook eindelijk online. Want daar was ik mee ook druk mee:  iewat toonbare foto's maken van mijn vintage collectie. Een hele opgave, zo bleek, want met fotografie heb ik me nog nooit erg bezig gehouden. Mijn vriend heeft de wondere werking van het foto-apparaat  met handen en voeten en in slow motion aan me uitgelegd en ik moet zeggen, tegen alle verwachtingen in is er toch nog teen en tander van terecht gekomen. Of laat ik het zo zeggen, ik heb me vree geamuseerd met konijnen. En meer moet dat niet zijn.

Dus vanaf heden staat mijn La cabane aux trésors vintage shop online. Weest welgekomen!

Daarnaast ben ik ook een schilderijen-reeks aan het maken in opdracht van een hippe kinderwinkel die binnenkort in Mortsel wordt geopend. Het word een reeks van 4, met de malle circusdieren erop die je mischien nog kent van mijn blogpost over het kunstenfestival.

Het vliegend konijn...

En de springende schapen...

Verder is er nog een beresterke man die een beer van een varken optilt en een jonglerende koe op een eenwieler (beide nog in de maak). Geweldig leuk om te bedenken!