Totebag met vosje

Voor deze Totebag photoshoot moest ik zelf even model spelen, wegens gebrek aan beter (ik had wel mijn broek eens mogen strijken, zie ik nu (:). En moest ik van mijn verloofde (jaja), meneer de fotograaf zo natuurlijk mogelijk heen en weer lopen, maar tegelijkertijd mocht ik ook weer niet teveel bewegen, anders stond de tas er niet goed op... Nu is de vraag, hoe in godsnaam doe je dat?! Zeer simpel: wasknijpers! Men neme een wasknijper en speldt deze aan de tas en dan aan het (gewillige) model (liefst aan haar kleren, natuurlijk). Resultaat: het model kan bewegen en de tas blijft (redelijk) stabiel.

Het is een gezellige shoot geworden, even tussendoor in onze middagpauze, genietend van de prachtige Indian Summer in onzen hof.

En last but not least: let ook even op de details van de tas, een mooi lederen kwastje, leren hengsels gemaakt van een oude leren jas. De tas zelf is vervaardigd uit ecologisch geproduceerd schilderscanvas dat ik hier nog had rondslingeren, als dat geen recyclage is!