Speelsheid

Surround yourself with people who take their work seriously,  but not themselves, those who work hard and play hard.Colin Powell

En dat is precies wat ik doe, mijn liefste en ik zijn bezig met wat we het liefste doen, elk in onze eigen werkhoek maar wel gezellig samen in ons atelier. Hij helpt mij, als dat nodig is, en andersom (al geef ik toe dat ik hem iets vaker nodig heb (:). We werken hard, maar we proberen ook niet te vergeten om af en toe te spelen. En als je je werk kunt combineren met spelen, dan ben je helemaal een gelukzak!

Spelen met retro poppenservies is altijd plezant, maar hier was het met een doel: namelijk om een foto van een pannenlap voor in mijn Etsy winkel wat meer speelsheid te geven.

En bij dat poppenservies passen deze minivorkjes trouwens perfect, al zijn deze wel bedoeld voor grote mensen om kleine dingetjes mee te eten (aperitiefjes, dus).

En zoals de meeste trouwe volgers onder jullie ondertussen ook wel weten: om te spelen met konijnen heb ik al helemaal geen excuus nodig!