Communie kaartjes.

Schattige katjes stonden model voor deze vrolijke kaartjes. Helaas zijn onze schattige katjes terwijl ik dit schrijf heel hard aan het vechten, onze levende exemplaren zijn duidelijk een pak minder knuffelbaar dan de getekende versies. Als ze geen krant aan flarden aan het scheuren zijn, dan zitten ze wel in de gootsteen op zoek naar eender wat eetbaar is. En dat kan van alles zijn, ik betrapte Noa er ooit op terwijl ze een stuk kiwi aan het verorberen was en Minna is gek op hazelnoten, die ze na een hevige jacht met huid en haar oppeuzelt, arme noot...

De communie katjes zijn alvast een pak minder gevaarlijk. Ze zien er lief uit in hun feest tenue.

Het meisje kreeg een smetteloos wit jurkje geïnspireerd op een lente outfit uit de jaren 30, met fijne kantjes en een bloemenkrans.

Kaartje meisje

En het jongetje kreeg een stoere outfit, mét pet.

Kaartje jongen