La cabane op Etsy

Eindelijk ! Ik ben er al maanden over aan het praten en aan het denken en nu is het dan eindelijk zo ver... mijn eigen winkeltje op Etsy! Best nog wel een werkje om alles in het engels te typen, leuke verhaaltjes te verzinnen, accurate beschrijvingen toe te voegen en mooie foto's te maken.  

-Mevrouwtje Rosa is een natuurtalent in de fotostudio. Ze neemt met gemak alle gewenste poses aan, als ze maar op tijd haar thee krijgt. -

 

Alle begin is moeilijk en ik ben blij dat ik nu deze horde genomen heb. Nu kan ik mondjesmaat steeds meer toevoegen en dan ook aan mijn tweede Etsy winkeltje beginnen: namelijk een vintage en retro winkel ! Mijn verzameling serviezen, vazen, boeken , speelgoed en zo veel meer heerlijks begint namelijk waanzinnige proporties aan te nemen en hoewel ik alles zo graag zelf zou houden, ga ik verstandig zijn en mijn huisgenoten terug een beetje ademruimte geven door al dit moois te delen... met u!

Maar dat is dus voor binnenkort, eerst nog even genieten van mijn verse La cabane en voyage shop!

En vanaf nu ga ik ook mijn best doen om mijn blog van een engelse vertaling te voorzien, omdat deze gelinkt is aan de Etsy shop en zo kunnen buitenlandse geïnteresserden ook een beetje volgen wat ik en mijn beestenboel zoal uitspook. Maar alvast: excusez mon engels, al moet ik mij hiermee mischien even tot de engelstaligen wenden.

°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°o°°°

Hi! English speaking/understanding folks. At first I want to say that my english is -let us say- 'at a learning level', but I will do my very best to give you an accurate description of the things I talk about in my dutch text. So here we go!

At last! For months now I was talking and thinking about my own Etsy shop and now its finally opened! It was quite a job to make all my texts in english, write some witty strories, make good item descriptions and to take nice product photgraphs. The foto you see above is my dachshund Rosa, who is a real natural in the photostudio, you can make her sit in any pose you desire, as long as you serve her tea in time... I am happy that I have got this far now. Now I can start to add more items regularly and I also want to open a second Etsy shop: a vintage and retro shop! My collection of beautiful tableware, vases, books, toys and so much more lovely stuff is getting too big to fit in the house. I have to give my housemates some breathing space and share all my beautiful treasuries with... you!

But first I am going to enjoy the grand opening of my La cabane en voyage shop!

 

- Ook Momo de slaperige olifant laat zich gewillig fotograferen, hij is toch te moe om er bezwaar tegen te hebben dat de fotograaf ook even zijn -euhm- omvangrijke derière op de gevoelige plaat vastlegt-

-Momo the sleepy elephant has no objections against the photographer shooting his -euhm- big behind, since he's too sleepy to notice...-